lördag 2 april 2011

1 April

Idag är det den stora skämt dagen... inte ett enda skämt har jag hört på hela dagen.. Däremot har alla Skrivit sina skämt.. ja vi lever ju då i en modern värld då allt gå numera över internet.. Härliga tider....

En öl blev det på lilla idag med, härligt.. Var inte igår man var ute och rumlade runt i baren bland massa folk, dock nykter som aldrig förr och trött som ett ass efter en jobb kväll.. Men trevligt var det med tjejerna :))

I morgon blir det upp tidigt morgon (läs: strax innan 10 ;P) ska hjälpa till att flytta lite åt mamma pia, sen blir det att susa iväg på jobb till kl14, öppning i morgon, spännande.. mer ansvar, me like!! :)  Efter jobb tar jag röda faran och susar iväg till pappsen, blir söndags mys där ute först med alla de andra tokarna sen är det direkt in till stan på kvälls kvisten, träning och solning med anna sen myspys framför tv:n, tradition ska införas jappjapp ;)

och älskade bea, du kommer må sjuuuukt dåligt i morgon ;) men vet du va?? Det får man göra när man är bästi världen och precis fyllt 23 ;) Love ya <3

Nu natt-cigg, nässpray och sen nanna kudde... Vilket är lika tråkigt varje kväll att göra helt jävla själv. Blir mys när fjant kommer hem igen :)

Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar