torsdag 2 april 2009

Kom hem, men vill tillbaka...

Tillbaka i dalen igen, det var med mindre glada miner vi satte oss i bilen och styrde hemmåt.. Men har saknat min älskade fjant :) Här kommer nu en sammanfattning av våran underbara resa i Sälen <3

SÖNDAG:
Efter många timmars bilfärd, massa skratt och konstigheter kom vi fram till Eriks stuga på söndag morgon. Sängen var helt underbar vid 6 tiden :) Upp igen runt halv 9 för att få i sig lite frukost innan backen och kramar med linda. Väl uppe på kullarna så tog vi oss snabbt vidare till en härlig bar/restaurang och började dricka sakta men säkert :) Måste även tillägga att första ölen öppnades ca 9.50 efter frukosten, men vad gjorde det, vi hade ju semester ;) Blev massa skratt och prat med Linda någon timme innan vi intog backen ett lite tag till :) Sedan styrde vi brädorna/skidorna mot Majken. En sportbar med härlig afterski musik.. Smått lulliga vid 5 tiden blev det jägertaxi tillbaka till stuga. Där gjorde vi oss vackra inför kvällen. (det går att duscha två tjejer under 3min om man vill ;P) Sedan styrdes det vidare till lammet där det blev lite förfest. Dock var både Elin och jag bra möra efter nattens körning och den lilla sömnen vi hade fått gjorde att alkhol intaget inte alls blev stor. Så efter någon timme på housepartyt blev det taxi hem där sängen väntade :)

MÅNDAG:
Vaknade till ett rätt mulet sälen så blev sen frukost och lite mys i stugan. Efter en skön powernap så åkte vi alla in till sälenby och kolla på systemet (härligt med billig dricka) efter något bra vin till maten. Blev en mysig fika innan vi åkte vidare och kollade på lite rea (som plånboken endå inte tillät, men endå) Vi hann även med turistkort vid vasalopps starten :D Hehe, härligt att få vara turist vissa gånger ;) Väl tillbaka o stugan blev det middag som bestod utav dovhjort (som kocken erik själv hade skjutit) potatis och rotfruktsgratäng och rödvinsås. Jätte trevligt :) Så klart avrundade vi kvällen med ost och kex, jätte gott dessertvin framför brasan :)

TISDAG:
En dag i Trysil! :D Klarblå himmel men lite blåsigt, men vad gjorde det. Vi hade hur trevligt som helst. Så himla stort sendå, en massa massa backar :) Trysil rekomenderar jag varmt till alla som funderar på att åka :) Dit ska jag absolut åka igen! Efter några härliga åk och moln som meddelade att det skulle bli snö, åkte vi hem till stugan igen. Även den dagen hann vi med en powernap :) Efter vi alla gjort oss fina blev det middag på lammet och grisen. Där vi åt buffé, lammfilé, fläskfilé och oxfilé med en massa goda tillbehör :) En liten tjuvkoll nere i deras vinkällare fick vi med, den berömmda 9liters vin flaskan som linda hade sålt var grymt stor :) Hon var först i sverige måste jag även tillägga ;)
Mätta och belåtna åkte vi hem för en sista mysskväll.

ONSDAG:
Efter packning, städning och hejdå kramar styrde vi bilen tillbaka till norgeland. Vi lyckades lura i Bea att vi hade glömt skidor och bräda i Eriks takbox och var tvunga att vända, så stackars gumman trodde ju att vi inte skulle komma hem fören senkväll, men när hon kom hem från jobb vid halv 6 väntades tårta och presenter och en massa sång :) Hehe, tur att det går att lura flickan ibland ;)


Så nu sitter man här i norge igen, lika lite motiverad som innan, men har några härliga dagar att tänka tillbaka på :) Torsdagen har besått utav film tittande, en liten minitur till ål med familjen där det blev bio, männ som hatar kvinnor, hemsk film! Men endå så himla bra... Och pizza i gol som avslut. UNDERBARTBRA <3

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite bok, blir promenad i morgon och sedan får vi se vad som händer :) Ledig en fredag, inte ofta det har hänt, sushi kanske ;)

P&K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar